Ήφαιστος Τεχνική

Tuesday, Feb 19th

Last update05:04:13 AM GMT

Πλοήγηση: Έργα - Μελέτες Βιομηχανικά Κτίρια
Σφάλμα

Βιομηχανικά Κτίρια

ΛΑΠΙΘΑΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ - Μεταλλική Κατασκευή - Κρέστενα

E-mail Εκτύπωση PDF
Κατασκευή και Ανέγερση Νέας Εργοστασιακής Μονάδας Ελαιοτριβείου & Τυποποιητηρίου Ελαιολάδου (μεταλλική κατασκευή) με πατάρι και περιμετρικά μεταλλικά στέγαστρα, συνολικής κάλυψης 1.500,00m2, της εταιρείας ΛΑΠΙΘΑΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. στη θέση "ΚΑΜΠΟΣ" του Δ.Δ Κρεστένων του δήμου Σκιλλούντος του Ν. Ηλείας. Το κτίριο περιλαμβάνει γραφειακούς χώρους και οι χώροι παραγωγής και συσκευασίας είναι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Περισσότερα...

Ψυκτικοί Θάλαμοι - Νέο Μεταλλικό Κτίριο - Θήβα

E-mail Εκτύπωση PDF

Στατική μελέτη κατασκευής Ψυκτικών Θαλάμων στη Θήβα 1.140m2. Το κτίριο είναι μεταλλική κατασκευή η οποία πραγματοποιείται από πλαίσια  μεταλλικά  τα  οποία μορφώνονται με πρότυπες διατομής ποιότητας χάλυβα.

Περισσότερα...

Βιολογικά Αγρα Κτήματα - Νέο Μεταλλικό Κτίριο - Ριτσώνα

E-mail Εκτύπωση PDF
Στατική Μελέτη του νέου μεταλλικού κτιρίου της εταιρίας "Βιολογικά Αγρα Κτήματα" στη Ριτσώνα, που ειδικεύεται στα βιολογικά προϊόντα. Το κτίριο είναι μία μεταλλική κατασκευή 2.100m2, η οποία πραγματοποιείται από πλαίσια  μεταλλικά  τα  οποία μορφώνονται με πρότυπες διατομής ποιότητας χάλυβα Fe360.

Περισσότερα...

Metallo Roll - Νέο Μεταλλικό Κτίριο - Ριτσώνα

E-mail Εκτύπωση PDF
Στατική Μελέτη του νέου μεταλλικού κτιρίου της εταιρίας "Metallo Roll" στη Ριτσώνα, που ειδικεύεται στην εμπορία profil και εξαρτηματων αλουμινίου, καθώς και συστημάτων ρολλού - γκαραζόπορτας.

Περισσότερα...

Καλογερόπουλος ΑΕ - Σχηματάρι

E-mail Εκτύπωση PDF
Μελέτη, κατασκευή και ανέγερση του νέου μεταλλικού κτιρίου - αποθήκης της εταιρίας "ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ" - "New Dolphin Sports" στην Βοιωτία, στο Σχηματάρι στη θεση Πούσουλικ, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπορία ειδών θαλάσσης καθώς και τουριστικών ειδών.

Περισσότερα...

Προχημική - Μεταλλική Κατασκευή - Μενίδι

E-mail Εκτύπωση PDF
Κατασκευή και ανέγερση του νέου μεταλλικού κτιρίου της εταιρίας "ΠΡΟΧΗΜΙΚΗ"  με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και διάθεση απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων καθαρισμού.

Περισσότερα...