Friday, Feb 23rd

Last update05:04:13 AM GMT

Πλοήγηση: Kompania Profili i Kompanisë
Gabim

Profili i Kompanisë

Profili i Kompanisë “HFESTOS TEKNIKE”

Email Shtyp pdf
00-shouse-profile
Kompania "HFESTOS TEKNIKE" dhe bashkëpunëtorët, është një kompani në zhvillim e sipër, e cila aktivizohet në fushën e monitorimit dhe ndërtimit të veprave komplekse. Përbën vazhdimësinë e udhëtimit të kompanive teknike private të aksionarëve të saj, objekti i të cilave ka qenë studimi, ndërtimi dhe monitorimi i veprave teknike. Kompania "HFESTOS TEKNIKE" merr përsipër realizimin e investimit tuaj me përgjegjësi, cilësi, shpejtësi dhe kosto të ulët ndërtimi.

Synimet dhe perspektivat e kompanisë "HFESTOS TEKNIKE" përmblidhen në pikat e mëposhtme:
  • Ruajtja e cilësisë së lartë të ndërtimeve, me zbatimin e metodave të reja të teknologjisë së përparuar.
  • Aktivizimi në sektorë të rinj.
  • Shtrirje në të gjithë Greqinë, por edhe në tregjet e Evropës Juglindore.