Friday, Feb 23rd

Last update05:04:13 AM GMT

Πλοήγηση: Kompania Potenciali Njerëzor
Gabim

Potenciali Njerëzor

Njerëzit Tanë

Email Shtyp pdf
Οι Άνθρωποι μας
Kompania "HFESTOS TEKNIKE" ofron potencial punëtor-teknik dhe kuadro, të cilët disponojnë njohuritë teknike të nevojshme, por edhe përgatitjen shkencore që lejojnë dhe sigurojnë studimin e sigurt, menaxhimin dhe realizimin e veprës.
Gjithashtu ekziston bashkëpunim i vazhdueshëm me bashkëpunëtorë të jashtëm të zgjedhur të të gjithë specialiteteve, në mënyrë analoge me kërkesat e çdo vepre.