Thursday, Jan 17th

Last update05:04:13 AM GMT

Πλοήγηση: Bashkëpunëtorë
Gabim

Bashkëpunëtorë

Aegean Villas

Email Shtyp pdf
Aegean-Villas is a Greek company specialised in structural design and construction of rural residence. In the past few years it undertakes projects in the region of Cyclades, in Antiparos and Mykonos.
Aegean Villas

Lexo ma...

Antiparos Villas

Email Shtyp pdf
Κάντε κράτηση τώρα για την καλοκαιρινή σας βίλα!
Antiparos Villas
Lexo ma...

ErgoLD

Email Shtyp pdf
Η  ErgoLD engineers ειδικεύεται στην αξιοποίηση ακινήτων, στην κατασκευή κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων και βιομηχανικών κτιρίων, στην μελέτη και διαχείριση οικοδομικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Lexo ma...

Victory Painting

Email Shtyp pdf
Mbrojtje nga zjarri (lyerje që duron nga zjarri), Mbrojtje Kimike, Parket Dyshemesh, Mbrojtje Muresh (Victory Painting)
Lexo ma...

WWF – Çati Diellore Ekologjike – Instalim sistemesh fotovoltaike në banesa

Email Shtyp pdf

WWF - Çati Diellore Ekologjike - Instalim sistemesh fotovoltaike në banesa.
WWF Hellas: Matës elektronik i përllogaritjes së energjisë diellore në çati Organizata për mbrojtjen e mjedisit WWF-Hellas, me zbatimin elektronik www.wwf.gr/ilios jep mundësinë tek çdo i interesuar të mësojë lehtë, shpejtë dhe me ekzaktësi të jashtëzakonshme koston e blerjes dhe dobitë e mëdha ekonomike që mund të ketë nga instalimi i sistemeve fotovoltaike në banesën e tij.

Lexo ma...

LIDHJA E KOMPANIVE FOTOVOLTAIKE – SEF

Email Shtyp pdf

Lidhja e Kompanive fotovoltaike (SEF) është një shoqatë jofitimprurëse e themeluar në vitin 2002. Qëllimi i saj është promovimi i burimeve rinovuese të Energjisë, kursimi dhe përdorimi racional i poreve energjetike, duke i dhënë përparësi energjisë diellore. Në radhë të parë SEF do të promovojë teknologjinë e sistemeve fotovoltaike për prodhimin e ndriçimit elektrik diellor.

Lexo ma...