Friday, Feb 23rd

Last update05:04:13 AM GMT

Πλοήγηση: Vepra – Studime Komplekse / Hotele / Banesa
Gabim

Komplekse / Hotele

Banesë – Larisa

Email Shtyp pdf

Ndërtim banese me skelet prej çeliku në Larisa.

Lexo ma...

Dhoma me Qira – Arahova

Email Shtyp pdf
Projektim - Studim elektromekanik i banesave të mobiluara në territorin e banuar të Arahova.
Lexo ma...

Argoliko Nafpliu

Email Shtyp pdf
Projektim kompleksi mezonetash dykatëshe me kat të nëndheshëm dhe çati.
Lexo ma...