Friday, Feb 23rd

Last update05:04:13 AM GMT

Πλοήγηση: Shërbime Të studimit – Ndërtimit të Veprës
Gabim

Të studimit – Ndërtimit të Veprës

Studime dhe Vepra Ndërtuese

Email Shtyp pdf

Sipërmarrja e veprave nga HFESTOS TEKNIKE realizohet me mënyra të ndryshme si:

 

  • Zbatim me akord
  • Kosto e shërbimeve të ofruara
  • Mënyra të tjera të propozuara nga klienti sipas rastit.

 

Lexo ma...